Søndag d. 27. september 2020 - �rgang 15

Gundersted er stadig ubesejret

01-09-2018

Fodbold: Uafgjort mod Thisted var for lidt i forhold til antallet af chancer.

Tekst: Per Lyngby

På forhånd ville de fleste i Gundersted og nærmeste omegn formentlig have stillet sig godt tilfredse, hvis landsbyklubben kunne få et enkelt point ud af serie 1 kampen mod Thisteds divisionsreserver.

Men efter fredagens kamp på Freja Park stod hjemmeholdets spillere alligevel med en skuffelse, for ret beset burde alle 3 point være blevet hos hjemmeholdet.

“Vi skulle have vundet, trods et hav af afbud. Det blev sådan set en kamp, der forløb, som vi på forhånd kunne ønske. Thisted mest på bolden men vi var klart farligst. Anders Munk scorer halvvejs i første halvleg, hvor vi får lagt et fysisk pres på Thisted. Vi har et hav af hjørnespark og et par kæmpe chancer ved Kenneth Haldrup. Dog har de også en på overliggeren kort efter vores scoring. Anden halvleg bliver deres pres endnu hårdere, men vi tillader os stadigvæk at brænde en friløber. Med 20 minutter igen får vores nye forsvarskonstellation ikke lukket deres hurtig kant ned, og de udligner. I overtiden slipper Kenneth Haldrup alene igennem fra midten, men en Thisted-spiller hiver ham ned og modtager korrekt rødt kort. Det er sjældent, man sidder bagefter og er utilfreds med uafgjort mod Thisted, men det var tilfældet fredag aften”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen til Lokaltindblik.dk.

På fredag spiller Gundersted igen på hjemmebane, hvor man får besøg af Højslev.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!