Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Gundersted fik point i premieren

11-08-2020

Fodbold: Oprykkerne hentede point på udebane, medens Løgstør indledte med nederlag.

Tekst: Per Lyngby

Efter den overraskende oprykning til jyllandsserien sidste efterår, har mange med spænding set frem til, hvordan landsbyklubben Gundersted vil klare sig i det stærke selskab.

Og det blev en god premiere, hvor holdet fik uafgjort 2-2 på udebane mod Jetsmark, hvilket den nye træner, Stefan Vestergaard Olesen var tilfreds med:

"En fin og godkendt premiere, hvor vi med lidt held godt kunne have ført 2-0 ved pausen, men i stedet kommer vi bagud 1-0. Med fight og vilje kom vi igen og fik udlignet ved Patrick Borup, og da vi igen kommer bagud, er det Rene "Nuggi" Petersen, som sørger for udligningen til slutresutatet 2-2", fortæller Stefan Vestergaard Olesen.

Løgstør, som spiller i serie 1, var ligeledes på udebane i deres første kamp, som stod mod Aalborg KFUM. Her måtte man finde den fodboldkliché frem om, at 2-0 er den farligste føring. For trods en flot start og en føring på 2-0 på mål af Jesper Frederiksen og Kasper Skak, var det hjemmeholdet som tog stikket og de tre point hjem via 3 mål i anden halvleg - det sidste blot 3 minutter før slutsignalet.

I serie 4 vandt Aars en knusende sejr på 12-0 over Tjele Vest Sport, medens FUIK hjemme måtte se sig besejret med 4-2 af  Haverslev IF.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!