Lørdag d. 6. juni 2020 - �rgang 15

Gundersted i serie 1

23-06-2018

Fodbold: På et sent mål sikrede Rene “Nuggi” Petersen oprykning til brumbasserne.

Aalborg KFUM stod længe med serie 1 billetterne i hænderne. Men så udlignede FUIK og sendte dermed billetterne i hænderne på Gundersted, som på det tidspunkt kun havde 0-0 mod bundholdet Støvring. En scoring mere til FUIK ville faktisk sende dem i serie 1, hvis ikke Gundersted formåede at vinde.

Sådan var scenariet med få minutter igen i serie 2 pulje 13. Da slutfløjtene lød i Aalborg og Støvring havde Gundersted scoret det forløsende mål, og så hjalp FUIK’s sejrsmål i overtiden ikke. Efter et flot forår er Gundersted klar til at spille serie 1 i efteråret, hvor der måske venter spændende lokalopgør mod Nibe, Løgstør og Kvik-Aalestrup, hvis ellers puljeinddelingen flasker sig.

At det blev Rene “Nuggi” Petersen, som stod for den afgørende scoring, kommer ikke som den store overraskelse. Han har om nogen været manden, som har scoret de vigtige mål for Gundersted, som kan være særdeles tilfredse med den målfarlige herres skifte fra Aars til Gundersted i vinterpausen - en pause, hvor landsbyklubben også havde tilgang af 3-4 tidligere Strandby-spillere, som også har været med til at forstærke holdet.

FUIK slutter på andenpladsen i puljen, medens Hornum sandsynligvis må ned i serie 3. Ganske vist hjalp Gundersted lokalrivalerne ved at slå Støvring, men da Hadsund samtidig fik uafgjort i St. Restrup slutter østhimmerlændingene lige over nedrykningsstregen. Hornum slutter næstsidst - en plads, som oprindeligt ikke ville medføre nedrykning, men på grund af nedrykninger længere oppe i systemet kan der komme ekstraordinære nedrykninger i spil, og her er Hornum med kun 8 point i overhængende fare.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!