Fredag d. 3. april 2020 - �rgang 15

Gundersted i vanvittig halvleg

24-08-2019

Fodbold: Hanstholm blev besejret med 7-2 i egen hule - alle mål blev scoret før pausen.

Tekst: Per Lyngby

Det var rækkens nummer 1 og 3, som lørdag eftermiddag havde sat hinanden stævne i serie 1 på Hanstholm Stadion, hvor Gundersted mødte op med 6 point for 3 kampe, medens værterne havde høstet 7 point i deres første kampe og dermed indtog førstepladsen.

Hanstholm er blandt andet kendt for sine mange bunkers fra besættelsestiden, men der var ikke meget ly at hente denne lørdag, hvor den gule hær tromlede hen over de grønklædte thyboer. 7-2 stod der på måltavlen, da støvet havde lagt sig efter en vanvittig fodboldkamp.

“Ja det må man sige. Jeg har efterhånden spillet et par kampe i min karriere, men den her 1.halvleg slår da alle”, beretter Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Træner Kristian Skriver havde blandet kortene på grund af afbud, og derfor startede Gundersted ud med en ny opstilling. Og det gav pote. Det var forventet, at Hanstholm ville komme buldrende fra start - bakket op af et stort og medlevende publikum. Den situation nåede slet ikke at opstå, for i løbet af det første kvarter havde Gundersted bragt sig foran med 3-0. Hanstholm fik reduceret til 1-3, men kun for at se gæsterne lyne tre gange på stribe til 6-1. Inden pausefløjtet havde begge hold scoret endnu en gang til stillingen 7-2, selv om Gundersted utroligt nok havde chancer til flere mål.

Festfyrværkeriet fortsatte ikke efter pausen, hvor kampen faldt i tempo og intensitet. Gundersted faldt i tempo og engagement, og hjemmeholdet havde nok at gøre med at begrænse katastrofen foran et noget stille hjemmepublikum.

Mads Vestergaard og Kenneth Brædstrup scorede begge 2 mål, medens Kristian Skriver, René “Nuggi” Petersen og Daniel Fyllgraf hver nettede en enkelt gang.

På søndag spiller Gundersted hjemme på Freja Park mod Thisted.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!