Tirsdag d. 31. marts 2020 - �rgang 15
For et år siden spillede Løgstør og Gundersted uafgjort i Løgstør, men denne gang kunne gæsterne drage hjem med sejren efter to sene mål. (Arkivfoto).

Gundersted knækkede Løgstør

17-08-2019

Fodbold: Med to mål i slutfasen blev lillebror den store i serie 1.

Tekst & foto: Per Lyngby

Den stod på klassisk vesthimmerlandsk lokalopgør i serie 1 fredag aften, hvor Løgstør hjemme tog imod Gundersted. To hold, hvor spillerne kender hinanden godt, og hvor der stod meget mere end blot 3 point på spil.

Efter en ikke særlig velspillet, men intens og spændende kamp, var det landsbyholdet fra Gundersted, som kunne forlade muslingebyen med en sejr på 2-0. Dermed har holdet vundet sine to første kampe, medens Løgstør har tabt sine to i efteråret.

“En kamp i højt tempo og knap så flot spil på en mindre god bane, trods årstiden. I de første 70 minutter kom de nærmest intet frem til. Første halvleg var meget krampagtigt, begge hold ville for alt i verden ikke fanges i en omstilling”, lød det efter kampen fra Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Det var også efter en dødbold, at kampens første store mulighed kom. Gundersteds Kasper Haldrup flugtede bolden på overliggeren.

Anden halvleg artede sig nogenlunde på samme måde som de første 45 minutter. Men midt i halvlegen kom  Løgstør mere med, i takt med at Gundersted begyndte at falde i tempo og markeringer. Med et kvarter tilbage viste Løgstør for første gang tænder, da et langskud satte målmand Jacob Brændstrup på prøve. Den bestod han ved at klare til hjørne. I resten af kampen lagde hjemmeholdet et tungt fysisk pres på gæsterne, som dog formåede at slå kontra. Efter et hjørnespark, som Løgstør ikke fik clearet ordentligt, lagde Mads Vestergård bolden tilbage i feltet, hvor Kasper Haldrup dukkede op og headede bolden ind i modsatte hjørne. Da var der 5 minutter tilbage af kampen, og man kunne forvente et sandt stormløb mod Gundersted, som dog lukkede og slukkede, da Kenneth Haldrup sendt af sted og elegant og sikkert lobbede bolden over den fremstormende målmand, hvorefter dommeren fløjtede af.

“Set med lidt gullige briller, synes jeg vi var bedst”, siger Mikkel Lindhardt Hansen.

Løgstørs Christian Hjortshøj er næsten enig med Mikkel Lindhardt Hansen i bedømmelsen af kampen:

“Første halvleg er meget ungdomsfodbold hvor det går fra ende til ende med lange bolde størstedelen af tiden, uden det skaber noget som helst, bortset fra Gundersteds forsøg på overliggeren. Vi står godt i forsvaret, og i anden halvleg, synes jeg, vi er det dominerende hold, uden at kunne skabe afgørende chancer, bortset fra et godt langskud af debutanten Mathias Toft, som spillede en rigtig flot kamp. Vi synes, at der blev begået frispark ved deres første scoring, men det blev ikke dømt, og vi satsede til sidst og de fik en kontra til 2-0. Jeg tror, at begge hold havde været tilfredse med uafgjort i denne kamp, men igen handler det om at være skarpe i de små situationer, og det må vi erkende at vi ikke har været. Nu har vi lagt pres på os selv med 0 point i to kampe. Vi må videre og håbe at onsdagens svære udekamp i Støvring kaster point af sig”, siger Christian Hjortshøj.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!