Søndag d. 17. januar 2021 - �rgang 15

Gundersted kunne ikke udnytte overtal

14-09-2020

Fodbold: Trods en halv time med en mand i overtal, måtte Gundersted nøjes med 3-3 mod Vejgaard.

Tekst: Per Lyngby

Det var en af de kampe, der bare skulle vindes. Men det blev den ikke!

Lørdagens kamp på Freja Park i Gundersted, hvor bundholdet Vejgaard var på visit, endte med en pointdeling efter en målrig kamp, som sluttede 3-3, og hvor Gundersted først fik udlignet i overtiden.

“Et hold vi burde have slået. Og aldrig må lukke 3 mål ind imod. Vi har alt spil i første halvleg, hvor vi også brænder mange chancer. Vi er ikke vågen på en dødbold, og de kommer foran på den eneste chance de havde. Anden halvleg starter godt med et straffe til os og rødt kort til Vejgaard. Efter brændt straffespark gør Søren Munk det godt igen, med en vanvittigt mål fra kanten af feltet. Vi bliver ramt af et gult kort og i de ti minutter bliver vi straffet to gange, hvor Vejgaard bringer sig foran med. 3-1. De sidste tyve minutter presser vi på og får slutresultatet 3-3, hvor Rene Nuggi og Daniel Ølgaard scorer. Og så er vi uheldige med ikke at score til 4-3. Godt comeback men vi er ikke tilfredse”, lød det efter deleren fra træner Stefan Vestergaard Olesen.

På fredag spiller Gundersted hjemme mod Jetsmark.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!