Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Gundersted måtte bøje sig hjemme

22-08-2019

Fodbold: Nibe trak sig ud af lokalopgøret med en sejr på 2-1

Tekst: Per Lyngby

Det hører til sjældenhederne, at Gundersted i serie 1 taber hjemme på Freja Park. Men onsdag aften skete det, da de grønblusede fra Nibe trak det længste strå og kunne drage hjem til silde- og festivalbyen med en sejr på 2-1.

“Ja, vi måtte bøje os for deres kynisme. De scorer to gange i en 1. halvleg, hvor vi egentlig har okay styr på dem. Og vi producerer de chancer, der skal til for at komme foran. Men to kontraer til Nibe, hvor det første mål er godt sparket ind fra kanten af feltet på en first-timer ved et indlæg. Mål til 2-0 er på straffe, hvor vi bliver fanget i en omstilling. Derfra var det op af bakke for os, Nibe kunne pakke sig og leve på omstillinger. Men efter små 70 minutter bliver der begået straffe imod Søren Munk som sikkert scorede til 1-2. Resten af kampen var det et bombardement imod Nibes mål. Men de holdte stand. Selvom uafgjort havde været fortjent, men skarpheden manglede hos os i dag”, lød det efter kampen fra Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Lørdag drager Gundersted en tur til Hanstholm for at møde oprykkerne, som har fået en flot start med sejre i deres to første kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!