Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Gundersted missede første matchbold

26-10-2019

Fodbold: Støvring vandt på Freja Park, men i næste weekend har Gundersted en ny chance for at rykke op.

Tekst: Per Lyngby

Den skadede træner for Gundersted, Kristian Skriver, har udtalt, at hans mandskab skal passe på, ellers risikerer de at rykke op i jyllandsserien!

Der er nok tale om en vis portion vesthimmerlandsk beskedenhed og ydmyghed i den udtalelse, for kender man træneren og hans mandskab ret, er det typer med vindermentalitet. Det har holdet da også vist i efteråret, hvor Gundersted har placeret sig over større og mere ambitiøse klubber i kampen om oprykning.

En af de klubber, som gerne vil tilbage i jyllandsserien, er Støvring, som lørdag gæstede Freja Park. Holdet vandt det første opgør i Støvring og gentog kunststykket, da det blev 3-1. Dermed er holdet det eneste, som Gundersted ikke har besejret i denne sæson.

Selv om propperne blev på flaskerne, så er champagnen formentlig stadig lagt på køl i Gundersted, som på næste lørdag møder bundholdet Morsø. En sejr her, og landsbyklubben kan fejre oprykningen sammen med deres trofaste publikum og kopiere klubbens andethold, som for længst har sikret sig oprykning til serie 4.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!