Søndag d. 17. januar 2021 - �rgang 15

Gundersted møder rækkens bundprop

07-09-2020

Fodbold: Efter 1-5 i Hjørring tæller kun en sejr, når Vejgaard kommer på besøg.

Tekst: Per Lyngby

Det er ikke mod topholdene, at Gundersted forventer at kunne hente point her i efteråret. Derimod sætter man sin lid til, at oprykkerne kan præstere, når det gælder kampe mod de hold, man skal kæmpe med om at undgå nedrykning.

Dermed var søndagens kamp på udebane mod Hjørring nok at regne til den første kategori, og landsbyholdet fik da heller ikke andet med hjem fra Vendsyssels metropol end et enkelt trøstmål i et nederlag, som lød på 1-5.

Gundersteds træner mener dog, at man med lidt held og skarphed kunne have givet kampen en anden udvikling:

"Vi havde chancer til at komme foran 1-0 de første 5 minutter og her tydede det på, at vi ville dominere kampen. Men dernæst spiller vi nok de værste 40 minutter, og 0-4 ved pausen siger vel det hele. Sebastian Rold scorer et flot mål og vi spiller en godkendt 2 halvleg", lyder det fra Stefan Vestergaard Olesen.

På lørdag hjælper det ikke med lige ved og næsten, her skal der en sejr i hus, når rækkens bundprop, Vejgaard, gæster Freja Park uden et eneste point på kontoen. Skal Gundersted bevare håbet om at overleve i jyllandsserien, skal alle tre point blive hjemme i Gundersted, når kampen er slut.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!