Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Gundersted på delt førsteplads

01-09-2019

Fodbold: Vesthimmerlændingene måtte nøjes med uafgjort mod Thisted.

Tekst: Per Lyngby

Sagen var klar forud for søndag aftens kamp på Freja Park i serie 1 mellem Gundersted og Thisted: Med en sejr ville Gundersted overtage førstepladsen fra Nibe.

Det lykkedes ikke for hjemmeholdet, som efter målfesten i Hanstholm fremstod målløse på eget græs. Og da gæsterne heller ikke kunne finde vej til netmaskerne, sluttede det hele, som det begyndte: 0-0. Det ene point betyder, at Gundersted deler førstepladsen med Nibe, som dog er bedst i de to holds første indbyrdes opgør.

“Ja det var hverken eller! Vores største chance var allerede i kampens første minut, men Kenneth Haldrup flugtede tæt forbi opstanderen. Det var TFC som var bedst i første halvleg, både med og uden bold. Vi fik aldrig sat vores offensive folk i scene. Det var de gode til at lukke ned for. Anden halvleg skiftede karakter, vi fik mere boldbesiddelse og presset dem langt tilbage. Men et gult kort til Søren Munk gjorde, at TFC fik bedre fat igen. Og det hele endte som det startede”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!