Mandag d. 1. juni 2020 - �rgang 15

Gundersted rykker op i jyllandsserien

02-11-2019

Fodbold: Tronskifte i vesthimmerlandsk fodbold.

Tekst & foto: Per Lyngby

Lørdag eftermiddag abdicerede Løgstør IF fra tronen som Vesthimmerlands bedste fodboldhold på herresiden. Den plads er nu overtaget af landsbyklubben Gundersted, som hjemme på Freja Park sikrede sig en plads i forårets jyllandsserie med en sejr på 3-0 over allerede nedrykkede Morsø.

Der var jubel, men af den beherskede slags, da kampen blev fløjtet af. I Gundersted er man godt klar over, at det bliver et svært forår i jyllandsserien, hvor der venter mange hårde kampe. Sammenholdet og viljen til at fighte i fælles flok skal dog nok kaste sejre og point af sig, og så må tiden vise, om det er nok til at kunne klare sig i rækken.

Champagnen var da også fundet frem, propperne sprang og der blev traditionen tro sprøjtet brus ud over spillerne. Den lige så traditionelle lufttur til træneren måtte man dog undvære, da spillerne klogeligt nok tog hensyn til deres afgående træner, Kristian Skriver, som går med skinne på knæet efter at have pådraget sig en alvorlig skade i den seneste hjemmekamp mod Hanstholm.

Men der er helt sikkert taget en flot afsked med træneren til en formentlig fornøjelig afslutnings- og oprykningsfest i klubhuset lørdag aften, hvor man også kunne fejre, at andetholdet for længst har sikret sig oprykning til serie 4.

De tre mål i oprykningskampen blev scoret af Rene “Nuggi” Petersen, Anders Munk og Thomas Trend Poulsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!