Mandag d. 25. maj 2020 - �rgang 15

Gundersted sætter sig på andenpladsen

28-10-2018

Fodbold: De nærmeste rivaler til pladsen blev slået på udebane.

Tekst: Per Lyngby 

Med en sejr på 2-1 på udebane over Højslev sikrede Gundersted sig definitivt andenpladsen i serie 1, hvor Løgstør for længst er stukket fra feltet med kurs mod jyllandsserien.

“Egentlig en fortjent sejr. Vi fulgte vores game-plan næsten fuldt ud. I første halvleg er vi klart mest nærgående, og vi truede deres bagrum med flere stikninger. Alexander Møller fik annulleret et mål midt i første halvleg på grund af off-side. Kenneth Haldrup loppede bolden over målmanden - men på overliggeren. De kom ikke til det store, udover et skud på stolpen fra en spids vinkel. Kort inde i anden halvleg rørte Højslev lidt på sig, og efter lidt passivitet fra midtbanen og forsvaret smuttede en Højslev-spiller  igennem og bragte dem foran. Heldigvis skulle det ikke gå længere tid end til Højslevs næste hjørnespark. En clearing, 2 afleveringer og en løbeduel fra midten, så bragte Anders Munk balance i regnskabet. Derefter forsøgte Højslev med held at trække tempoet ud af kampen. En fejl fra Højslev-forsvaret opsnappe Søren Munk, og han omsatte chancen til scoring på trods af midterforsvarerens forsøg på at redde den med hånden”, siger Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen til Lokaltindblik.dk .

I sidste spillerunde møder Gundersted hjemme på Freja Park Viborg, som kæmper en hård kamp for at holde sig fri af nedrykning.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!