Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Gundersted scorede 5 mål på en halv time

13-06-2019

Fodbold: Efter en dårlig første halvleg blev tingene sat på plads efter pausen.

Tekst: Per Lyngby

Torsdag aften spillede Gundersted i serie 1 på udebane mod Højslev IF - med en sejr ville Gundersted fjerne enhver risiko for nedrykning og i stedet konsolidere sig på puljens tredjeplads.

I første halvleg var der dog ikke meget, som tydede på, at Gundersted skulle få noget med hjem fra Højslev.

“Vi kommer bagud i slutningen af halvlegen, hvor vi egentlig er heldige med kun at være nede med en kasse. Jacob Brændstrup har en klasse-redning, og de har et skud på stolpen, før de kommer i front.

Til gengæld kom de aldrig ud fra pausen. Efter et længerevarende pres header René “Nuggi” os på 1-1 efter 60 minutter. Kort efter rammer Søren Munk endelig bolden ordentligt med venstreskøjten, og sender bolden op i nærmest hjørne. Derefter var det GIF på det hele. Det udmøntede i et selvmål til 3-1. Indskiftede Kenneth Haldrup blev kort efter at være skiftet ind sendt i dybden, og en kølig sparkefinte gjorde at keeperen smed sig, og målet var helt blankt. Så tog vi en puster med små 15 miutter igen, og  efter lidt passiv forsvarsspil af os, fik de reduceret. Men den spænding var kort, Kenneth Haldrup blev igen sendt af sted i en kontra, men blev kantet i feltet, og Søren Munk scorede sikkert på straffesparket. Så en hæsblæsende anden halvleg, heldigvis til vores fordel”, beretter Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!