Torsdag d. 16. juli 2020 - �rgang 15

Gundersted scorede i overtiden

31-03-2019

Fodbold: Landsbyklubben lagde ud med en overraskende sejr i serie 1.

Tekst: Per Lyngby

Træner Kristian Skriver i Gundersted er en ærlig mand. Forud for sæsonen i serie 1 har han udtalt, at det vil være hans største bedrift som træner, hvis hans mandskab kan klare frisag og undgå nedrykning i foråret.

Lørdag havde Skriver og Gundersted så besøg af Thisted, som stillede op med deres divisionsreserver. Umiddelbart en stor mundfuld at lægge ud med. Men det er de åbenbart ligeglade med på Freja Park, hvor den spillende træner viste vejen og bragte sit hold foran med 1-0 midt i første halvleg.

Med et kvarter igen udlignede Thisted, og man kunne måske frygte, at det ville betyde at sammenbrud for Gundersted. Gæsterne fik ikke scoret yderligere og langt inde i dommeren tillægstid tog Daniel Ølgaard så sagen i egne fødder og scorede til 2-1.

Efter den flotte premieresejr mod en af puljens formodede oprykningskandidater, skal Gundersted i den kommende weekend møde Nibe på udebane. Her venter en kamp mod en traditionsklub, som gerne ser en oprykning i denne sæson, hvor sildebyens fodboldklub kan fejre 100 års jubilæum. De skal dog næppe vente sig nogen gaver af Gundested på banen, hvor man kan se frem til lidt af en herrefight.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!