Søndag d. 24. juni 2018 - Årgang 13

Gundersted scorede i sidste minut

12-08-2017

Fodbold: Med en sejr på 3-2 i udekampen mod Kvik-Aalestrup er Gundersted kommet godt i gang med efteråret.

Tekst:  Per Lyngby

Det var med nogen bekymring, at Gundersteds fodboldherrer drog til Hvam for at spille efterårets første turneringskamp mod Kvik-Aalestrup. de to klubber kørte i foråret et tæt parløb i toppen af serie 2 og havde begge oprykningen indenfor rækkevidde, uden at tage den!

“Vi havde op til kampen et hav af skader, og en bænk med en gennemsnitsalder på 19 år. Dertil to debutanter”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen til Lokaltindblik.dk.

Efter en stille start, hvor de to hold skulle se hinanden an, åbnede kampen op efter 10 minutter. Og det var med Gundersted som det dominerende hold. Det blev til to mål af Nils Greth og et hav af chancer, inden de to hold gik til pause.

“Om det var tilfredshed eller træthed, der gjorde, at vi stoppede med at dække op og spille bold ved jeg ikke.  Men stort cadeau til Kvik for at mase på. Det udmøntede sig også i et godt hovedstødsmål. Og så lugtede de blod. Efter en dyb stikning ind feltet, hvor vi "så" fodbold, kom målmand Strange for sent ud og lavede straffe, som de udlignede på. Da var der spillet 87 minutter, men i det 90. minut sendte Nils Greth en bold i dybden til Kristian Skriver, som scorer med en lang tå, og vi vinder 3-2”, beretter Mikkel Lindhardt Hansen.

“Fortjent efter første halvleg, men langt fra fortjent set efter anden halvleg. Men vi tager alt med”, konstaterer Gundersted-spilleren.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!