Lørdag d. 15. august 2020 - �rgang 15
Målmand Jakob Brændstrup måtte hive en stor redning frem i kampen mod Viborg.

Gundersted slog bundholdet

15-09-2018

Fodbold: Med en sejr på 3-0 i Viborg holder Gundersted fortsat snor i topholdet Løgstør.

I den seneste runde var det et noget umotiveret Gundersted-hold som tabte deres første kamp i serie 1. Der var derfor lagt op til forbedringer i udekampen mod bundholdet Viborg lørdag eftermiddag.

Kampen sluttede med en sejr til Gundersted på 3-0.

“En stensikker men alt for lille sejr. I starten skal begge hold se hinanden lidt an. Men efter små 20 minutter stryger Anders Munk til baglinjen, og på et fladt indlæg scorede Kenneth Haldrup til 1-0. Derefter fik vi bedre fat, men VFF truede stadigvæk, og Jakob Glerup tvang Jakob Brændstrup ud i en pragtredning.. Kort inde i anden halvleg var Kenneth Haldrup først på en nedfaldsbold i feltet og scorede til 2-0. Midt i anden halvleg røg Søren Munk frit igennem og udplacerede målmanden sikkert. Derefter faldt VFF sammen, og vi havde et hav af chancer - bl.a. to brændte friløbere af Kenneth Haldrup”, fortalte Gundersted Mikkel Lindhardt Hansen til Lokaltindblik.dk efter kampen.

I næste runde er Gundersted oversidder, men holdet hænger på i toppen, hvor der kun er 3 point op til topholdet Løgstør.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!