Mandag d. 21. september 2020 - �rgang 15

Gundersted smed vigtige point

07-10-2018

Fodbold: Løgstør fik hjælp af Ulbjerg i topkampen.

Tekst: Per Lyngby
 
Trods en føring på 2 mål midt i anden halvleg, måtte Gundersteds fodboldherrer i serie 1 nøjes med uafgjort i udekampen mod Ulbjerg søndag eftermiddag.
 
"Efter en første halvleg på det jævne, hvor vi burde komme til pausen med minimum en føring på 2 mål, må vi nøjes med 1-0 på et mål af René Nuggi Petersen. Anden halvleg var knap 1 minut gammel, da en Ulbjerg-spiller var først over en nedfaldsbold i feltet og udlignende. Og kort tid efter har de en på træværket. Om det var det, som vækkede os for en stund, skal være usagt, men Patrick Borup dukker op på bagerste stolpe og header os foran fra en spids vinkel. Kort efter tager Søren Munk sagen i egen hånd og sparker den ind med det kolde venstreben. Derefter satser Ulbjerg, og på et direkte frispark scorer de til 2-3 med knap 20 minutter igen. Vi producerer stadigvæk chancer, bl.a. har vi et forsøg på stolpen. Men små 8-10 minutter før slutfløjtet får Ulbjerg tilkendt et straffespark og udligner til kampens resultat - 3-3", fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.
 
Det uafgjort resultat betyder, at Gundersted mister 2 vigtige point i bestræbelserne på at holde trit med Løgstør i toppen af rækken. Lørdag eftermiddag mødes de to hold på Freja Park i Gundersted.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!