Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

Gundersted tabte nøglekamp

04-10-2020

Fodbold: Udebane opgøret mod Aalborg Chang blev tabt med 1-0.

Tekst: Per Lyngby

Det spidser til for Gundersted i bunden af jyllandsserien efter at holdet lørdag tabte med 0-1 til Aalborg Chang, som man ellers havde besejret med samme cifre i de to klubbers første møde på Freja Park i Gundersted.

“Det var en kamp som bare skulle være endt 0-0. Set over 90 minutter rammer vi på intet tidspunkt 100 procent, og det gør, at vi ikke får point med i dag. Vi er stadig optimistiske, og har kun to point op til Jetsmark”, sagde træner Stefan Vestergaard Olesen efter nederlaget.

Nedrykningsreglerne er en smule komplicerede i jyllandsserien, men kort fortalt, skal Gundersted stile efter som minimum at slutte næstsidst (7) med så mange point som muligt og gerne tredjesidst (6). 

De to dårligste 7’ere i de fire jyske jyllandsseriepuljer rykker nemlig direkte ned i serie 1 sammen med de fire hold på de respektive sidstepladser (8). Slutter man som den dårligste 6’er eller de to bedste 7’ere, skal man ud i play off kampe mod hold fra serie 1 om en plads i forårets jyllandsserie 2 sammen med 5’erne fra de fire puljer og de bedste 6’ere. De fire bedst placerede hold i jyllandsseriepuljerne spiller i foråret i jyllandsseerie 1, hvor der spilles om oprykning til danmarksserien.

Det kan altsammen lyde en smule forvirrende, men i Gundersted tror man på tingene og arbejder frem mod at sikre sig de nødvendige point og den nødvendige placering, som kan forlænge tilværelsen i jyllandsserien til foråret.

Vil man sammenligne med de øvrige puljer og selv vurdere på landsbyklubbens muligheder, kan man se stillingen i de fire puljer her: https://dbu.dk/resultater/Raekke/79215

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!