Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16

Gundersted ubesejret på eget græs

09-06-2019

Fodbold: Topholdet fik kun et enkelt point med hjem til Aalborg.

Tekst: Per Lyngby

Fredag aften stod Gundersted overfor en svær opgave i serie 1, hvor man hjemme på Freja Park fik besøg af Aalborg Freja. Trods navnesammenfaldet fik gæsterne fra Aalborg ikke mere end det ene point, som de kom med efter 0-0.

Kedeligt?

“Det synes jeg bestemt ikke. Men det var nu heller ikke vores intention, at vi skulle vise det sprudlende angrebsspil, da vi igen var lidt udfordret med truppen. Så vi parkerede bussen, og så måtte Freja vise, hvorfor de kom som rækkens nummer 1.”, siger Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Det blev en kamp med Aalborg Freja i tungt boldbesiddelse, medens hjemmeholdet levede på hurtige kontraer. Først hen omkring 70 minutters spil viste topholdet tænder med et hovedstød på overliggeren.

“Vi kom selv frem til at par halve chancer i anden halvleg ved René “Nuggi” Petersen og Anders Munk. I de sidste 10 min øsede Freja høje bolde ind i feltet, men de blev blankt afvist af et stærkt spillende midterforsvar og keeper. Så vi fik det vi gik efter, 1 point og stadig ubesejret på Freja Park”, lyder det fra en tilfreds Gundersted-spiller.

Trods en placering som nummer 3 i puljen er Gundersted ikke fri af faren for at havne på en af de pladser, som kan give nedrykning. Holdet kan dog selv minimere faren, hvis de for år at besejre Højslev på udebane i næste runde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!