Lørdag d. 27. februar 2021 - �rgang 16

Gundersted vandt flot men forgæves

24-10-2020

Fodbold: Direkte nedrykning synes uundgåelig

Tekst: Per Lyngby

Med en flot sejr på 2-0 hjemme over Hjørring, gjorde Gundersted, hvad de kunne, for at bevare håbet om at kunne redde sig i jyllandsserien.

Efter par timer efter sejren måtte spillere og træner konstatere, at det blev ved håbet, da Jetsmark hjemme slog bundproppen Vejgaard og dermed sikrede sig den vigtige sjetteplads og sendte Gundersted ned på en nedrykningsplads.

Meget tyder på, at turneringen slutter, hvor den står nu, og så får Gundersted ikke den afgørende mulighed for igen at passere Jetsmark. Der var ellers en realistisk mulighed, da Gundersted i deres sidste kamp skulle møde bundproppen Vejgaard, medens Jetsmark havde en svær kamp mod topholdet Frederikshavn.

“Jeg havde håbet på et lille mirakel i Jetsmark, nu når Hobro ikke ville smide point i Kristrup. Ellers er det jo bare at krydse fingre for, at DBU’s beslutninger går vores vej, for jeg er sindssygt ærgerlig over, at vi nok ikke får lov at gøre det færdigt imod Vejgaard. Men trods alt det er vi utroligt glade for en 2-0 sejr hjemme, hvor vi vel nok spiller vores bedste defensive kamp og arbejde utrolig godt. Målene blev scoret af Thomas Trend og Anders Munk”, fortæller træner Stefan Vestergaard Olesen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!