Torsdag d. 4. juni 2020 - �rgang 15

Håndboldspillere på skole i efterårsferien

17-10-2018

For 5. gang har Løgstør Håndboldklubs børne- og ungdomsudvalg arrangeret håndboldskole for U8-U14 spillere i uge 42. Ikke færre end 61 spillere var tilmeldt, hvilket er det højeste antal tilmeldte i håndboldskolens levetid.

Spillerne blev tilbudt træning i afleveringer, skudvarianter, forsvarsteknik, finter, kontra og en masse boldlege. Det var med højt humør, at de 61 spillere sugede til sig af den kompetente træning, som i øvrigt blev varetaget af 12 af Løgstør HK´s egne ungdomstrænere, som havde taget sig tid til at deltage for spillernes skyld.

De to dage, som håndboldskolen varede, sluttede af med en stor turnering, hvor der blev lavet nye hold for hver af de 72 kampe, som turneringen bestod af, på tværs af alder, hold og køn.

Klubbens formand, Christian Sørensen, som var en af de frivillige trænere,
fortæller:

"Det er fedt at se, at der kan skabes et tilbud, som kan rumme så mange forskellige spillere. De store spillere tager sig af de små spillere, og de små "forguder" de store. Det er vi glade for som klub, at vi kan give vores spillere den oplevelse og læring, der ligger i det. Og når vi så samtidigt kan bygge på spillerne håndboldmæssige kundskaber, gør bare håndboldskolen endnu bedre."

Lisbeth Frederiksen fra klubbens børne- og ungdomsudvalg supplerer:

"At skabe dette tilbud til vores spillere kunne ikke lade sig gøre uden de frivillige trænere, og de frivillige, som har hjulpet til omkring det praktiske uden for banerne. Her tænker jeg på bespisningen, fotografering, plasterpåsættelse, mm. Vi har i år haft stor tilslutning af disse frivillige hænder, og det kan vi ikke værdsætte nok."

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!