Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

Hattrick, da Gundersted slog Hornum

21-06-2020

Fodbold: Gundersted konsoliderede sin førsteplads i puljen med sejr.

Tekst: Per Lyngby   

Da Hornum og Gundersted mødtes i den første kamp i forårets træningsturnering, var der tale om en lige affære, som sluttede 0-0.

Lørdag var der så returopgør på Freja Park i Gundersted, og her var der anderledes forskel på holdene. Et veloplagt Gundersted-hold satte sig på begivenhederne og med et hattrick af Rene “Nuggi” Petersen sikrede puljens tophold sig en sikker og fortjent sejr på 4-1.

I Farsø var Aars på besøg, og akkurat som i det første opgør mellem de to naboklubber, var der tale om en velspillet og underholdende kamp. Også denne gang med slutresultatet 1-1. Denne gang var det FUIK, som kom foran 1-0 ved rutinerede Kristoffer Nørgaard efter et fint opspil. Aars viste dog også fine takter, da de fangede FUIK-forsvaret i ubalance, hvorefter Jeppe Holler trak ind i banen og med venstrebenet slyngede bolden i nettet. Et meget flot mål.

“Det var en kamp med nerve og chancer til begge hold for at score flere mål”, lød det efter kampen fra FUIK-træner Jens Bojer.

Resultaterne betyder, at Gundersted udbygger sit forspring i toppen, hvor holdet nu er 3 point foran FUIK på andenpladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!