Onsdag d. 11. december 2019 - �rgang 14
Med tre mål viste Jonas Caffey vejen, da Kvik-Aalestrup besejrede bundproppen Nors med 4-0.

Hattrick satte Kvik i gang

14-05-2018

Fodbold: Jonas Caffey nettede tre gange i sejren over bundholdet Nors.

Tekst & foto: Per Lyngby

Efter en række skuffende kampe, kom Kvik-Aalestrup igen på rette spor i serie 1, hvor holdet vandt en pligtsejr på 4-0 over bundholdet Nors.

“De eneste problemer, vi som sådan havde, var at score på alle vores chancer. Det skulle have heddet 10-0 frem for 4-0. Det skal retfærdigvis nævnes, at Nors sagtens kunne være kommet på tavlen et par gange. Det blev dog  forhindret af vores målmand, Lucas Sørensen, som måtte hive et par klasseredninger ud af ærmet for at holde bolden uden for netmaskerne. Jonas Caffey har åbenbart gjort det til sit speciale at score mod Nors. Han noterede sig endnu engang for 3 basser, alle resolut sparket ind. Typiske angribermål. Mathias Trangbæk gjorde det til 3-0 på en friløber efter et fikst træk uden om sin direkte modspiller. Spillemæssigt leverer vi igen et solidt aftryk på kampen mod et hårdtarbejdende Nors-hold, som virkelig kæmper for at få tingene til at lykkes, men hvor det ofte løber ud i sandet for dem. Vigtig sejr for os, da vi havde brug for opturen efter en pointmæssig sløj periode. Vi går ind til endnu et par vigtige kampe de næste runder, hvor hver sejr tæller i forhold til at sikre os den videre tilværelse i serie 1, som jeg helt klart mener, vi er berettiget til”, lød det efter kampen fra Danny Bartholomæussen fra Kvik-Aalestrup.

På fredag gælder det puljens andet bundhold, Roslev, som gæster Aalestrup Stadion. En sejr til Kvik-Aalestrup her vil næsten være ensbetydende med, at holdet sikrer sin tilværelse i serie 1.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!