Lørdag d. 17. august 2019 - �rgang 14

HIF skriver kontrakt med ny cheftræner

25-11-2017

Fodbold: Erfaren træner tager over i markedsbyen.

Tekst: Per Lyngby       Foto: Hornum IF

I forbindelse med sæsonafslutningen bekendtgjorde Hornum IFs spillende trænertrio Lasse “Palle” Nielsen, Mads Rask og Simon Ipsen, at de ønskede at træde tilbage for at koncentrere sig om at spille. Det sker efter en flot sæson, hvor de i foråret førte klubbens førstehold op i serie 2, hvor det i efteråret lykkedes at holde sig i rækken efter en sæson med målrige og underholdende kampe.

Som afløser har man i Hornum fundet en af landsdelens mest erfarne seniortrænere: 59 årige Jens Thorup.

Jens Thorup har været træner i mere end 30 år, og har bred erfaring fra en lang række nordjyske klubber: Tre år i Nibe og fire år i Svenstrup, (S1 og 2) samt divisionserfaring med damehold er blandt de mere fremtrædende punkter på CV’et, som også rummer klubber som Gundersted og Aalborg Freja.

HIF håber Jens kan bibringe klubben ny inspiration,og ikke mindst hjælpe HIFs unge førstehold med at få den rutine og kynisme ind i spillet, som i perioder har manglet lidt i de tætte kampe i serie 2.

“Med Jens har vi fået den træner-profil, som vi gik efter. Jens Thorups tidligere meritter som træner taler for sig selv, og vi er sikre på, at vi med ansættelsen har ramt rigtigt i forhold til at bygge videre på det forrygende arbejde, som vores afgående trænere har leveret via den historiske oprykning til serie 2 - samt efterfølgende overlevelse”, udtaler bestyrelsesmedlem i HIF Lasse Rasmussen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!