Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Hornum har det svært

31-08-2019

Fodbold: Ugens to kampe kastede blot et enkelt point af sig til bundholdet.

Tekst: Per Lyngby

Bundhold har sjældent tur i den - det må man også konstatere i Hornum, hvor den seneste uges to kampe mod henholdsvis Bælum-Solbjerg og Nørager-Rørbæk kun gav et enkelt point på kontoen.

Mandag aften blev det 1-1 i hjemmekampen mod Bælum-Solbjerg, som var heldige med at få point med hjem. Hornum var bedst i kampen og kom også foran kort inde i anden halvleg, da Kasper Larsen udnyttede et oplæg fra Oliver Leganger til at score til 1-0. Føringen burde være udbygget, men chancerne blev spildt, og så udnyttede gæsterne situationen til at udligne med 10 minutter igen efter en dødbold. Hornum havde dog igen muligheden for at hente alle 3 point, men nærmere end et skud på stolpen kom bundholdet ikke. Eneste trøst var, at holdet fik fordoblet pointhøsten til 2 og overlod sidstepladsen til Hobro.

Lørdag havde Hornum så besøg af Nørager-Rørbæk, som kunne drage hjem med en sejr på 2-1. Gæsterne udnyttede minutterne lige før og lige efter pausen til at bringe sig foran med 2-0, og så var det op ad bakke for Hornum. Det blev til et enkelt mål, da Mads Rask reducerede, men ingen yderligere mål og dermed heller ingen point.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!