Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Hornum har fået gang i målmaskinen

29-09-2019

Fodbold: Den vigtige udekamp mod Hobro blev vundet med 6-2.

Tekst: Per Lyngby

Vil man se mål, og det er jo noget af det vigtigste i fodbold, så kunne det være en god ide at troppe op, når Hornum IF spiller i serie 2. I de to seneste 4 kampe er der scoret 26 mål i holdets kampe - et snit på lidt over 6 mål pr. kamp.

Lørdagens ude- og bundkamp mod Hobro lagde sig lidt over dette gennemsnit, da Hornum kunne drage hjem med en sejr på 6-2 efter 4-0 ved pausen. Dermed må man sige, at Hornum har fået målmaskinen kørt i stilling inden de afgørende kampe, hvor holdet skal forsøge at kæmpe sig over nedrykningsstregen.

“Ja den del er velkørende for tiden, og vores offensiv er skarp. Forsvarsdelen var bedre med i dag end sidst, så heldigvis blev det ikke så nervepirrende denne gang. Hobro var bedre med end cifrene antyder. Faktisk er det ok hold - de virkede bare ikke ret godt sammenspillet og det blev straffet”, sagde HIF-formand Johnny Nielsen efter kampen.

Med sejren ligger Hornum nu 3. sidst.

Nu håber man, at målmaskinen er ladt og klar til næste weekends lokalopgør mod FUIK på Hornum Stadion.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!