Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Hornum kunne ikke holde fast

12-05-2019

Fodbold: Manglende skarphed betød dumt pointtab.

Tekst & foto: Per Lyngby

Der er vigtige kampe, og så er der meget vigtige kampe i fodbold. En af de meget vigtige udspilede sig på et solbeskinnet stadion i Hornum søndag eftermiddag, hvor Møldrup-Tostrup var på besøg. En rigtig bundgyser, hvor en eventuel vinder kunne få kontakt med midterfeltet og efterlade taberen isoleret på sidstepladsen.

Begge hold mødte op til kampen med 3 point på kontoen, og med uafgjort 1-1 skete der ikke det store i den indbyrdes placering.

Kampen startede ellers godt for hjemmeholdet, som allerede efter 7 minutters spil kom foran. Det unge stortalent Mikkel K. Pedersen opfangede en returbold, som han køligt lagde i mål til venstre for målmanden. Den 16-årige angriber viste flere gange eksempler på teknisk og god boldomgang med skarpe driblinger og et overblik, som en spiller med det dobbelte antal år på bagen. Gæsterne kom til et par muligheder midt i halvlegen, men Hornum havde flere chancer, som burde være omsat i scoring - dog manglede skarpheden i de afgørende situationer, og dermed måtte de blåstribede nøjes med en føring på 1-0 ved pausen.

Gæsterne kom langt bedre med i anden halvleg og fortjent nok får de udlignet med små 20 minutter igen. Dermed slutter det hele remis, og kampen i bunden er stadig et fortættet løb mellem Hornum, Møldrup-Tostrup, Tjele Vest Sport og Sønderup-Suldrup.

Netop Sønderup-Suldrup kommer på besøg i Hornum på næste søndag, hvor det igen gælder en af de meget vigtige kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!