Torsdag d. 4. juni 2020 - �rgang 15

Hornum missede matchbold

21-10-2018

Fodbold: Uafgjort mod rækkens absolutte bundhold.

Tekst: Per Lyngby

Lørdag kunne Hornums fodboldherrer sikre sig oprykning til serie 2 allerede i tredjesidst spillerunde. Og opgaven lød overkommelig mod rækkens bundhold, allerede nedrykkede Vive.

I sidste uge kunne Vive ikke mønstre hold til udekampen mod Løgstør, men lørdag havde klubben fået trommet spillerne sammen til hjemmekamp mod rækkens tophold, som fik uventet hård modstand. Efter 90 minutters fodbold uden mål, måtte Hornum lade champagnen blive på køl, da Aars samtidig sikrede sig en sejr over Valsgård og dermed stadig har en teoretisk chance for at snyde Hornum på målstregen.

Og netop målstregen var umulig at passere for Hornum lørdag, selv om det ikke skortede på chancer til det forløsende mål:

“Vi vadede i chancer, og desuden føler vi os snydt for to straffespark i den hektiske slutfase, så det var bestemt ikke vores dag”, erkendte HIF-formand Johnny Nielsen efter kampen.

Selv om den første missede, har Hornum fortsat to matchbold i hånden. Den første kan indløses i den kommende weekend, hvor holdet meget passende kan krone et flot efterår foran deres trofaste hjemmepublikum med en sejr over Støvring - og en oprykning.

Skulle det også glippe i den kamp, er der ingen grund til at smide champagnen ud, men så vil det kræve mindst uafgjort i sæsonens sidste, og måske dramatiske udekamp mod Aars, som står klar i kulissen, hvis Hornum skulle snuble.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!