Søndag d. 27. september 2020 - �rgang 15

Hornum og Aars var målløse

14-09-2018

Fodbold: De to vesthimmerlandske tophold delte i porten.

En eventuel taber af torsdagens kamp i serie 3 mellem Hornum og Aars ville stå tilbage med en forringet situation i topstriden. Måske var det derfor, at kampen udviklede sig til en kedelig taktisk affære, hvor frygten for at tabe var større end villigheden til løbe en risiko for at vinde.

“Ja, det blev faktisk en lidt kedelig og chancefattig kamp. Vi var fint tilfredse med uafgjort, og det så ud til, at de var det samme”, sagde HIF-formand Johnny Nielsen efter kampen.

Aars-træner Allan Leander Mikkelsen er helt på linje med opfattelsen af kampen:

“Hornum var klart spildominerende i 90 minutter. Vi stod rigtig godt defensivt, hvorfor de ikke kom til en reel chance. I den anden ende stod chancerne heller ikke i kø. Via nogle omstillinger kom vi dog frem til et par chancer, hvor Anders Ebbensgaard bl.a. har et fremragende skud fra distancen, som havde fortjent en bedre skæbne. Taget i betragtning af, at vi spiller to rigtige hårde kampe på tre dage, er jeg godt tilfreds med, at vi holder nullet i begge kampe. Så alt i alt, må vi være tilfredse med at hive 4 point hjem i de to kampe”, siger Aars-træneren.

Det uafgjort resultat betyder, at afstanden mellem holdene fortsat er på 6 point, men både Valsgård og Løgstør har en kamp på hånden og kan dermed reducere forspringet til blot 4 point,når der tages hul på anden halvdel af efterårssæsonen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!