Søndag d. 17. januar 2021 - �rgang 15

Hornum på cruisekontrol

04-09-2020

Fodbold: Med en sejr på 4-0 hjemme konsoliderede HIF sin førsteplads i serie 3.

Tekst: Per Lyngby

Træner Kristian Skriver er ikke meget for at snakke om placeringer så tidligt på sæsonen, men nu hvor vi nærmer os halvdelen af de spillede kampe i efteråret, begynder Hornum at ligne et hold, som agter at cruise stille og roligt tilbage til serie 2.

Fredag aften var Hersom-Bjerregrav på visit i markedsbyen, og sydhimmerlændingene skal være glade for, at det kun blev til et nederlag på 0-4. Ifølge HIF-formand, Johnny Nielsen, burde hjemmeholdet have scoret flere mål. På spørgsmålet om, hvorvidt målmaskinen er kommet i gang, svarer han:

“Tja, men den scorede nu ikke så meget som den burde i denne kamp, som vi burde have vundet noget større. Men en god sejr i en kamp med til tider flot spil.”

Mads Rask og Martin Kjær Christoffersen sørgede for 2-0 ved pausen, og i anden halvleg gjorde Philip Mortensen det til 3-0, inden Niclas Sigvardsen Nielsen rundede festen af med scoringen til 4-0.

På næste lørdag spiller topholdet ude mod Klejtrup, hvorefter den ugen efter gælder Doense-Vebbestrup på udebane. Kan Hornum komme ud af de to kampe med alle 6 point, bliver det svært at se, hvem der skal true holdet på førstepladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!