Mandag d. 21. september 2020 - �rgang 15

Hornum sejrede - trods rødt kort

26-08-2018

Fodbold: Med en hjemmesejr på 2-1 over Nørager topper Hornum nu rækken.

Søndag aften skulle Hornum forsøge at tilbageerobre førstepladsen, som Støvring havde sat sig på. Det kunne ske, hvis det hjemme i Hornum blev til en sejr over Nørager-Rørbæk.

Efter en målløs første halvleg, så det ellers svært ud for hjemmeholdet, som blev reduceret til 10 mand, da Kasper fik direkte rødt og dermed en badebillet med næsten en halvleg igen at spille. Da der ikke var forudgående gult, kunne man ikke lukrere på den nye regel, hvor et hold igen bliver fuldtalligt efter 10 minutter - dog uden at kunne bruge den spiller, som fik to gange gult og dermed rødt kort.

Der skulle blot gå små 5 minutter før Hornum viste, at holdet kunne klare sig i undertal. Philip Mortensen scorede til 1-0 og med et kvarter igen gjorde Nicklas Sigvardsen det til 2-0 på et straffespark. I slutfasen var det lige ved at blive spændende, da Nørager-Rørbæk reducerede til 1-2 i dommerens overtid, hvor der også faldt et gult kort til Hornum, som dog klarede skærene og vandt en vigtig sejr.

På lørdag spiller Hornum igen hjemme, hvor man får besøg af det absolutte bundhold fra Vive, som slet ikke har fået point endnu.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!