Mandag d. 1. juni 2020 - �rgang 15

Hornum tabte 0-0

02-06-2018

Fodbold: Den vigtige bundkamp sluttede målløs.

Tekst: Per Lyngby

Der er tæt kamp i bunden af serie 2, hvor Hornum, Støvring og Hadsund kæmper om at undgå den sidsteplads, som betyder degradering til serie 3 efter foråret.

Fredag aften tørnede Hornum hjemme sammen med Støvring, som forud for kampen lå næstsidst med 6 point, medens værterne på pladsen lige over havde hentet 7 point med en kamp mere på kontoen. De to klubber spillede uafgjort i det første møde, og en eventuel vinder ville derfor stå godt forud for de sidste kampe.

I den seneste runde vandt Støvring over St. Restrup, bl.a. som følge af, at holdet var forstærket med spillere, som normalt spiller i jyllandsserien. Man var derfor spændte på, hvad holdet kom med til opgøret i Hornum.

Hornum gik dog frisk til sagen og tilspillede sig kampen igennem flere gode muligheder, som burde have udløst den forløsende scoring, er kunne give sejr og 3 vigtige point. Der blev dog ikke scoret, og dermed “tabte” Hornum 0-0, som det lakonisk lød efter kampen.

Med sejren er der status quo i bunden, hvor Hornum nu har 8 point for 10 kampe, medens Støvring har 7 for 9 kampe og Hadsund 6 point for 8 kampe. Intet er afgjort, men Støvring kan give Hornum en hjælpende fod, hvis de kan besejre Hadsund i deres interne opgør senere på foråret.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!