Mandag d. 24. februar 2020 - �rgang 15
Efter sejren i Farsø, hvor dette foto stammer fra, er det kun blevet til et enkelt point til Hornum, som har tabt begge sine hjemmekampe i foråret - senest med 1-2 til Aalborg KFUM.

Hornum tabte hjemme til Aalborg KFUM

30-04-2018

Fodbold: Ude godt - hjemme skidt for Hornum IF.

Tekst & foto: Per Lyngby

Søndag aften spillede Hornum i serie 2 på hjemmebane for anden gang i foråret, hvor holdet hidtil kun har hentet point på udebane.

Kampen mod Aalborg KFUM fortsatte i den skure, idet Hornum måtte se sig besejret med 1-2. Det endda efter at hjemmeholdet var kommet foran ved Philip Mortensen. Et straffespark til gæsterne kort efter betød udligning, og kort efter scorede KFUM endnu en gang til slutresultatet.

På spørgsmålet, om Hornum havde fortjent mere, er formand Johnny Nielsen ikke i tvivl:

“Set med HIF briller, så ja. Spillemæssigt er det godkendt langt hen ad vejen. Vi er bedst på bolden, medens  gæsterne konsekvent servede lange bolde på deres stærke angriber. Et lidt unødvendigt straffe og så personlige fejl ved den anden scoring gjorde det svært. Dertil en dommer, der hørte bedre, end han så, gjorde det heller ikke lettere. KFUM redder på stregen i slutminutterne, hvor en udligning havde været på sin plads”, lyder det fra Johnny Nielsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!