Torsdag d. 4. juni 2020 - �rgang 15
Unge Silas Olsen scorede til 5-0, da Hornum besejrede Løgstør med 7-0 - i en topkamp.

Hornum vandt topkamp med 7-0

07-10-2018

Fodbold: De kan godt lægge champagnen på køl i markedsbyen.

Tekst & foto: Per Lyngby

Man skal ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt. Siger man. Men meget skal gå galt, hvis ikke Hornums fodboldherrer snart kan lade champagnepropperne springe og fejre en hurtig tilbagevenden til serie 2. Ikke mindst set i lyset af, at de nærmeste forfølgere, Løgstør, lørdag blev kørt ud af det hyggelige stadion i Hornum på en vis legemsdel og så deres albuer. 7-0 stod der på den elektroniske måltavle, da Hornum var færdige med at pelse bjørnen fra Løgstør.

I flere kampe i efteråret har Hornum haft ualmindelig svært ved at omsætte deres mange chancer i mål. Men lørdag kom forløsningen, da Mads Rask kort inde i topopgøret satte hjemmeholdet i gang med scoringen til 1-0. Philip Mortensen, Tobias Kristensen og igen Philip Mortensen fulgte trop med 3 scoringer, inden unge Silas Olsen kunne gøre det til pausestillingen 5-0 mod et modløst og afbudsramt Løgstør-hold, som ikke havde noget modsvar til hjemmeholdets sprudlende offensiv.

I anden halvleg faldt intensiteten og scoringsfrekvensen lidt, men Hornum stemplede dog ind med endnu to scoringer, først ved Martin Kjær Christoffersen og til slut med en scoring på straffespark af Nicklas Sigvardsen.

Formand Johnny Nielsen maner til besindighed, og han kan også den der med bjørnen:

“Nu skal skindet jo ikke sælges, før bjørnen er skudt, men det ser da ok ud. Løgstør var ramt af fravær og afbud, men det var vi nu også - men nok ikke i samme grad. Vi er bevidste om, at det måske er en del af forklaringen på, at vi slog nr 2 så eftertrykkeligt. Men vi fik hul på bylden - lidt “ketchup-flaske effekt”- så det var lækkert at se nettet blafre efter lidt måltørke”, lød det fra Johnny Nielsen.

Med 4 kampe tilbage skal Hornum blot have 6 ud af 12 mulige point - så er oprykningen en realitet. I den kommende weekend skal topholdet forsøge at hente 3 vigtige point på udebane mod Nørager-Rørbæk.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!