Mandag d. 21. maj 2018 - Årgang 13

Hornum vandt topkamp

17-04-2017

Fodbold: Stærk defensiv og skarp offensiv hos topholdet.

Den lokalprægede serie 3 pulje med flere vesthimmerlandske hold har hidtil vist sig at være særdeles jævnbyrdig. Alle slår alle - undtagen Hornum, som ingen har slået endnu!

Holdet fra markedsbyen er kommet særdeles godt fra start med klare sejre i de tre seneste kampe. Kun premieren mod det nuværende bundhold fra Valsgård gav ikke fuldt udbytte - til gengæld er det så det eneste point, som Valsgård har fået i sæsonen hidtil.

Siden da har Hornum ikke set sig tilbage, og det gjorde holdet heller ikke i topkampen mod Skelund, som blev sendt hjem med et nederlag på 3-0 efter føring på 2-0 ved pausen.

Efter et lille kvarters spil blev det 1-0 ved Niclas Sigvardsen, og den altid målfarlige Mads Rask var på pletten inden pausen, da han gjorde det til 2-0.

I anden halvleg var det også Mads Rask, som lukkede og slukkede, da han nettede til 3-0.

Med sejren er Hornum alene i spidsen med 10 point for 4 kampe. I forfølgerfeltet ligger 5 hold lige med hver 6 point. Et af dem er Sønderup-Suldrup, som Hornum møder i lokalopgør på udebane fredag aften.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!