Tirsdag d. 10. december 2019 - �rgang 14

Hornums defensiv vakler

13-05-2018

Fodbold: For anden kamp i træk var der store problemer i forsvaret.

Tekst & foto: Per Lyngby

Lørdag kunne Hornums fodboldherrer skabe et godt hul ned til bundregionen i serie 2, hvis de kunne besejre rækkens nummer sjok, Hadsund, på udebane. Holdet er fortsat ramt af skader og afbud, denne gang måtte man stille med en markspiller på den vigtige målmandspost, og så var holdet ikke klar fra start.

“Der var kampstart i Hadsund kl. 14.00. Desværre mødte HIF defensiven først op kl. 14.12 - og her var man så bagud 3-0. Et vakkelvorent forsvar kostede muligheden for point i den vigtige bundkamp. Præmissen var heller ikke let med en markspiller på mål, men det var to graverende fejl i bagkæden som kostede dyrt, og derpå scorede Hadsund på et flot udført hjørnespark”, lyder fra Johnny Nielsen i Hornum.

Philip “Pipo” Mortensen viste igen sin målfarlighed og reducerede til 1-3, og selv om Mads Rask var tilbage efter en skade, var det tydeligt, at skarpheden manglede. Derfor blev det kun ved lige ved og næsten i anden halvleg, medens Hadsund lukkede og slukkede med scoringen til 4-1 ca. 10 minutter før slutfløjtet.

“Trods skadessituationen er der ingen undskyldning. Dem vi stillede med burde have gjort det bedre. Vores forsvar var en katastrofe det første kvarter og det går bare ikke i serie 2”, erkender Johnny Nielsen.

Der forlyder ikke noget om, hvorvidt Hornums forsvar spillede videre efter slutfløjtet for at indhente de 12 minutter, som de øjensynligt missede ved kampstart.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!