Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15
Aars-træner Allan Leander Mikkelsen ser ud til at må kigge langt for at finde en angriber, der kan score de nødvendige mål, hvis holdet skal gøre sig håb om at blande sig i topstriden af serie 3 i efteråret.

Ineffiktive Aars blev straffet til slut

02-09-2018

Fodbold: Endnu et dyrt pointtab for kimbrerklubben.

Tekst & foto: Per Lyngby

Aars IK’s fodboldherrer fortsatte lørdag eftermiddag stimen af uafgjorte kampe, da for fjerde kamp i træk blev til en remis.

“1-1 igen igen igen. Vi starter kampen rigtig fint, og de har næsten ikke bolden i første halvleg. Efter 32 minutter scorer Mioo Hathaw på et skud fra kanten af feltet. Vi fortsætter de gode takter, og spiller os til flere store chancer, hvor en af dem rammer overliggeren, men alligevel går vi til pause med kun 1-0. I 2. Halvleg kommer Valsgård lidt mere på bolden, uden at have en reel målchance. Vi har igen to skud på træværket, inden Valsgård udligner på et flot langskud i 82. minut. Selvom 1-1 er et skuffende resultat for os, er vi stadig ubesejret efter 5 kampe. Og så må man bare sige, at det er lidt "stolpe ud" for os i øjeblikket. Alt i alt er der en masse gode takter, som vi kan bygge videre på. Truppens to ældste spiller en god kamp, men da Simon Lyngsø Jensen (33) måtte udgå med en skade i første halvleg, løber Martin Mogensen (33) med titlen som kampens spiller”, siger træner Allan Leander Mikkelsen efter kampen.

I næste runde skal Aars forsøge at veksle de mange uafgjorte til en sejr, så holdet ikke totalt mister kontakten til toppen af rækken. Kampen står mod Løgstør, som ligger på andenpladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!