Tirsdag d. 31. marts 2020 - �rgang 15

Krisen kradser i Løgstør

22-08-2019

Fodbold: Tre nederlag på stribe har gjort LIF til bundhold i serie 1.

Tekst: Per Lyngby

Når man er nedrykker fra jyllandsserien og lægger ud med tre nederlag på stribe i serie 1, er det vel på sin plads at tale om en lille krise i Løgstør IF, som for øjeblikket på afgive tronen som Vesthimmerlands førende fodboldhold til lokalrivalerne fra Gundersted.

“Ja krise er vel et meget sigende ord at bruge i øjeblikket”, erkender Løgstørs Christian Hjortshøj Jensen efter onsdagens nederlag på 1-4 på udebane mod Støvring.

Og endnu engang var det enmandshæren Mads Harbo, som gjorde livet surt for Løgstør-spillerne, som gennem de seneste år har haft svært ved at tæmme den farlige angriber.

“Første halvleg forløber egentlig meget lige spillemæssigt, synes jeg. Men det er Støvring, som har de største chancer, hvor de er gode til at kombinere boldene rundt om os. Vi skaber også fine muligheder og har vel et par forsøg inden for rammen, som ikke giver gevinst. Der er også optræk til store chancer, hvor sidste træk eller aflevering desværre mislykkes. Mads Harbo får, som så mange gange før, scoret lige før pauseteen, hvor jeg selv hænger en halv meter længere tilbage end resten af backkæden og lige akkurat ophæver offsiden. 1-0 til pause.

Vi kommer godt ud til anden halvleg og spiller fodbold på deres banehalvdel. Efter 10 minutter er Andreas Husum skarp og sender en fantastisk dybdebold ind i feltet, hvor jeg selv scorer fladt i det lange hjørne. En glimrende start, som giver os følelsen af, at nu er vi ovenpå.  Men så rammer Harbo-effekten os, da han scorer igen umiddelbart efter vi udlignede. Herefter får vi lidt af egen medicin med kontraløb imod os, som giver yderligere to mål til SIF. Vi spiller rigtig god fodbold de sidste 25 minutter og skaber store chancer, dog har vi ikke heldet eller dygtigheden på vores side og vi får dem bare ikke sparket i kassen”, siger Christian Hjortshøj.

Løgstør er for alvor presset i øjeblikket og har hårdt brug for en sejr. Måske kommer den lørdag, hvor det andet bundhold, Morsø, gæster Løgstør Stadion. Modsat vil endnu et nederlag til LIF betyde, at krise bliver afløst af katastrofe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!