Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Kvik-Aalestrup er gået i stå

04-09-2020

Fodbold: Nederlag til naboerne fra Nørager på hjemmebane.

Tekst: Per Lyngby

Efter to flotte sejre med mange mål, er Kvik-Aalestrup gået i stå i serie 2, hvor holdet nu har tabt de to seneste kampe. Fredag aften blev det 1-2 hjemme i Aalestrup, hvor Nørager var på besøg.

“Vi gjorde mange ting rigtige i store dele af kampen, men det er den samme sang om igen, føler jeg. Vi får ikke puttet bolden i kassen, og modstanderne scorer på alle deres chancer. Det er efterhånden en tendens, som er svær at få vendt. De andre hold er åbenbart bare bedre afsluttere end os - spiller for spiller holder jeg stadig på, at vi er et af de bedste hold i rækken. Men så længe det ikke afspejler sig i resultaterne, skal vi jo bare lukke i og arbejde hårdt for bevise det. Det må vi så gøre en indsats for i Farsø kommende fredag”, lød det efter kampen fra assistenttræner Danny Bartholomæussen.

Kvik-Aalestrup ligger næstsidst i puljen med 6 point for 6 kampe, medens FUIK har hentet 7 point i deres 6 første kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!