Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Kvik-Aalestrup kæmpede sig til første sejr

08-09-2018

Fodbold: Organisationen var på plads, da det blev til en overraskende sejr i Thisted.

Tekst: Per Lyngby

Indtil lørdag var det ikke lykkedes for Kvik-Aalestrup fodboldherrer i serie 1 at vinde en fodboldkamp i efteråret. Og på forhånd var der nok ikke mange, som troede, at det skulle kunne lade sig gøre i den svære udekamp på Lerpytter Stadion mod Thisted.

Men bolden er rund, og i en tid, hvor Danmark kan stille op til landskamp med footsalspillere på A-landsholdet, er intet vel umuligt! Og det var det heller ikke for Kvik, som kunne rejse hjem med 3 vigtige point efter en sejr på 2-1.

“En vigtig sejr, det må man sige. Det var en rigtig arbejdssejr, som kom i hus ved hjælp af en kanon indsats fra alle mand. Vi var ikke så meget i boldbesiddelse, men omvendt fik Thisted ikke så meget ud af de indøvede skabeloner med spil til kanten, for vi afviste dem godt. Vi sidder med en god følelse her efter kampen og går til kampen mod Viborg på tirsdag med stor gejst. På nuværende tidspunkt ligner det sæsonens vigtigste kamp. En sejr vil skabe et vigtigt hul ned til netop Viborg”, lød det efter kampen fra assistenten Danny Bartholomæussen.

Holdets spillende træner, Pauli Vendelbo, viste i øvrigt vejen for sit hold med scoringer efter 8 og 34 minutter, som sikrede en pauseføring på 2-0. I anden halvleg fik Thisted reduceret men nærmere kom de heller ikke.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!