Mandag d. 25. maj 2020 - �rgang 15
Jonas Caffey har fundet målformen på det rigtige tidspunkt. Lørdag blev det til to scoringer, og mon ikke den aggressive angriber har en scoring eller to i baghånden til finalekampen mod Fårvang på lørdag.

Kvik-Aalestrup klar til oprykningsdrama

26-10-2019

Fodbold: Med en sejr over Viborg Søndermarken er der nu finale mod Fårvang på udebane.

Tekst & foto: Per Lyngby

Der kan formentlig forventes en karavane af biler fra Aalestrup, Hvam og omegn med kurs mod Fårvang næste lørdag, hvor Kvik-Aalestrup med uafgjort kan sikre sig direkte oprykning til serie 1.

Lørdag sikrede Kvik-Aalestrup sig en gunstig udgangsposition før gyserfinalen ved at besejre Viborg Søndermarken med 4-1.

“Ja, efter en jævnbyrdig 1. halvleg var der klasseforskel i 2. halvleg. Vi tromlede hen over de unge bydrenge, som fik det svært på den våde bane og med de mange nærkampe. Offensiven fik prikket hul på bylden, hvor især Mathias Trangbæk og Jonas Caffey udmærkede sig med henholdsvis 1 mål/2 assists  og 2 mål/1 assist. Vi er sprængfyldt med selvtillid forud for oprykningsbrag næste weekend i Fårvang”, sagde assistenttræner Danny Bartholomæussen efter kampen.

Skulle Kvik-Aalestrup tabe på lørdag, har holdet stadig mulighed for at rykke op via play-off kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!