Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Kvik-Aalestrup klarede selv paragrafferne

03-11-2018

Fodbold: Med en sejr på 1-0 over Ulbjerg sikrede Kvik eksistensen i serie 1, medens Gundersted sendte Viborg ned i serie 2.

Tekst: Per Lyngby 

Det var afgørelsens halvanden time, da Kvik-Aalestrup lørdag eftermiddag gik på banen til udekampen i serie 1 mod Ulbjerg. En eventuel taber af kampen kunne slutte på en nedrykningsplads, hvis Viborg formåede at besejre Gundersted på udebane.

Assistenttræner Danny Bartholomæussen var efter en sejr på 1-0 godt tilfreds med, at holdet selv kunne afgøre tingene til slut:

“Ja, det flaskede sig alt sammen. Fantastisk at afgøre det selv. Det betyder utrolig meget for selvfølelsen i et efterår, hvor vi generelt havde svært ved at finde fodfæstet.  At kunne slutte med en sejr giver grund til optimisme frem mod et forår, som bliver rigtig spændende. Der er endnu ikke meldt officielt ud om, hvem der skal være træner i 2019, men jeg fortsætter i hvert fald”, lyder det fra assistenttræneren.

Skulle Kvik være snublet, var der hjælp at hente i Gundersted, som sendte Viborg hjem med et nederlag på 2-4 og en nedrykningsbillet i sportstaskerne.

“Det blev aldrig det helt store sus af en kamp. Viborg var klart bedst og mest på bolden kampen igennem,  men skarpheden gjorde forskellen. Efter et boldtab af Viborg, slår vi kontra, og Anders Munk finder René “Nuggi” Petersen, som med en bred inderside gør det til 1-0.  Viborg får udlignet kort efter, hvor vi er passive i forsvaret. Kort før pausen laver Viborg-målmanden en udspilsfejl, og det straffer Anders Munk kynisk - 2-1 til os. I pausen sadler vi lidt om, men stadigvæk er Viborg mest i boldbesiddelse og mest  chanceskabende. Men ganske symptomatisk laver de en forsvarsfejl og blir straffet af René Nuggi til 3-1. Viborg skal have kredit for at fortsætte med at tro på tingene”, siger Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen, som selv scorede til 4-1 på et langskud fra 40 meter.

Efter den dukkert  satte Viborg alt ind og havde også mulighed for at få point, men uskarphed og gode redninger af kampens spiller i Gundersted-målet, gjorde at det endte 4-2 til de gule, som er oprykkere og slutter på en flot andenplads.

Løgstør var oversidder i sidste spillerunde men har som bekendt for længst sikret sig oprykning til jyllandsserien.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!