Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16
Per Nielsen, som her ses til højre, blev dobbelt målscorer, da Kvik-Aalestrup indledte efteråret med en sejr på 2-0 over Kjellerup. (Arkivfoto).

Kvik-Aalestrup kom godt fra start

13-08-2019

Fodbold: Per Nielsen blev dobbelt målscorer i sejren over Kjellerup.

Tekst: Per Lyngby

Tirsdag aften skulle Kvik-Aalestrup i aktion for første gang efter forårets degradering til serie 2. Vesthimmerlændingene lagde ud med en udekamp mod Kjellerup, som blev besejret med 2-0.

“Det var generelt en rigtig god fodboldkamp, hvor vi kom frem til de største chancer. Kjellerup var ikke ufarlige, men defensivt var vi bundsolide og tillod aldrig et frit skud på mål. Fremme ad banen viste vi også den aggressivitet og ærgerrighed, som skulle til. Man of the match for os blev Søren Eriksen som fra positionen på venstre back, udover to assists til den dobbelte målscorer Per Nielsen, leverede en fejlfri og dedikeret indsats”, fortæller assistenttræner Danny Bartholomæussen til Lokaltindblik.dk.

Allerede fredag aften skal Kvik-Aalestrup i kamp igen, når de hjemme på det velplejede græstæppe i Hvam tager imod Viborg FF.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!