Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16
Med en andenplads i puljen skal Kvik-Aalestrup nu ud i afgørende playoff-kampe om en plads i serie 1.

Kvik-Aalestrup skal ud i playoff

02-11-2019

Fodbold: Oprykningsbraget mod Fårvang blev tabt 0-2.

Tekst & foto: Per Lyngby

Forud for lørdagens altafgørende oprykningsbrag på udebane mod Fårvang, var Kvik-Aalestrup i den situation, at de selv kunne afgøre, om det skal hedde serie 1 til foråret. Blot uafgjort ville nemlig betyde, at Kvik-Aalestrup sluttede på puljens førsteplads.

Sådan kom det ikke til at gå, et tændt hjemmehold viste mere vilje og gejst på dagen og kunne ganske fortjent fejre oprykningen med en sejr på 2-0.

“Ja, Fårvang var mere klar end os. Vi ramte ikke dagen. De var ikke et bedre hold, men et afrettet skud og en manglende clearing kostede. Vi havde et par muligheder i løbet af kampen, men det blev aldrig rigtig spændende, da vi ikke følte, vi fik fat og fik sat noget spil sammen. I stedet blev det uskønt og tilfældigt. Fortjent sejr til Fårvang på dagen”, erkender assistenttræner Danny Bartholomæussen.

Nederlaget betyder, at Kvik-Aalestrup som 2’er skal ud i playoff om en oprykningsplads. Her bliver modstanderen i første omgang an 2’er fra en anden serie 2 pulje, og i tilfælde af sejr en altafgørende kamp mod et af de dårligst placerede hold i efterårets serie 1.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!