Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Kvik-Aalestrup vandt lokalderby

21-08-2020

Fodbold: Der er stor jævnbyrdighed i serie 2, hvor FUIK tabte til bundholdet.

Tekst: Per Lyngby

Efterårets første vesthimmerlandske lokalbrag i serie 2 stod onsdag aften på Aars Stadion, hvor hjemmeholdet tog imod Kvik-Aalestrup, som kom til Kimbrerbyen med to nederlag i bagagen, medens Aars havde vundet deres første kamp i efteråret.

Gæsterne viste mest motivation og vilje i kampen, som de da også vandt ganske fortjent med 4-1, efter en føring på 2-1 ved pausen på 2 mål af Mikkel Sørensen, medens Mads Kristensen scorede for Aars. I anden halvleg cementerede Rasmus August Madsen og Mathias Trangbæk sejren til Kvik.

"Ja, den var både fortjent og overbevisende. Vi sad på samtlige 90 minutter og gav kun den ene chance væk, som de scorede på. Lykkeligvis fik vi endelig gang i målscoringen og udbytte af det store overtag. Ingen kunne have sagt noget til, hvis vi havde vundet med et mål eller to yderligere. Vi er dog bevidste om, at træerne ikke vokser ind i himlen, bare fordi vi nu er på tavlen, men vi skal helst fortsætte de gode takter, når Bælum/Solbjerg kommer på besøg allerede i fredag aften. Der er ikke tid til at hvile på laurbærrene i denne pulje, hvor det allerede nu lader til, at alle kan slå alle", lød det efter sejren fra Danny Bartholomæussen, assistenttræner i Kvik-Aalestrup.

Aars-træner Morten Freundlich var på linje med Bartholomæussen og forsøgte ikke at bortforklare nederlaget:

"Deres sejr var fuld fortjent. Vi spiller ganske enkelt en dårlig kamp, på alle parametre. Dårlige kampe vil altid komme rent spillemæssigt, men vil skal levere en bedre på energi, fysik og aggressivitet", fastslår Morten Freundlich.

Første nederlag til FUIK

Efter en uafgjort og en sejr i de to første opgør var der nok en forventning til, at FUIK skulle kunne komme hjem fra udekampen mod Nørager med mindst ét point. Men sådan kom det ikke til at gå:

"Vi taber 1-2, og vi skal kigge indad og ikke forsøge at komme med mærkelige undskyldninger. De står kompakt og lavt, men trods det skal vi bare score på de muligheder, vi får, så er den ikke længere", lød det efter nederlaget fra FUIK-træner Jens Bojer, som så rutinerede Rene Hansen score sit holds enlige mål i kampen.

Søndag aften er der lagt op til klassisk lokalopgør i Farsø, når Aars kommer på visit.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!