Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

Kvik knuste Aars

03-10-2020

Fodbold: Storspillende Per Nielsen scorede to gange i lokalopgør.

Tekst & foto: Per Lyngby

Kvik-Aalestrup fortsætte den gode stime, da Aars lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Hvam Stadion med et nederlag på 0-4 i serie 2. Det skete i en kamp, hvor hjemmeholdet dominerede i samtlige 90 minutter og var deres modstandere overlegne på stort set alle punkter såvel fysisk som spillemæssigt.

Første halvleg bød ikke på de helt store chancer, men det var hjemmeholdet, som var bedst med og mest på bolden, medens Aars havde nok at gøre med at sparke læderet ud af egen forsvarszone, hvilket ikke gav meget at arbejde med i det offensive. Kvik tilspillede sig et par halve chancer, som ikke gav mål, men to minutter før pausefløjtet kom forløsningen. Frederik Elkjær Jensen blev spillet fri i venstre side af feltet, og herfra lykkedes det ham at sende bolden forbi Simon Poulsen i Aars-målet. En fortjent og forløsende scoring, som bragte jubel på udskitningsbænken og blandt publikum, som i bogstaveligt forstand kunne udnytte de medbragte klapstole.

Efter pausen kom Aars lidt længere frem på banen, uden dog at komme til afslutninger. Den første af slagsen havde holdet faktisk først med et kvarter igen, men det var ikke den store udfordring for Lucas Sørensen i hjemmeholdets mål. På det tidspunkt stod det i øvrigt 2-0 til Kvik, da en velspillende og hårdtarbejdende Per Nielsen 10 minutter tidligere scorede fra tæt hold.

Per Nielsen gjorde det også til 3-0, da han spurtede fri i venstresiden og sendte bolden i nettet fra en spids vinkel. Og ydmygelsen af lokalrivalerne fra Aars blev total, da Mathias Høgh kort efter scorede på langskud fra kanten af feltet.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!