Lørdag d. 16. januar 2021 - �rgang 15

Kvik kollapsede til slut

30-08-2020

Fodbold: 2-0 blev vendt til 2-3 på et lille kvarter.

Tekst: Per Lyngby

Der var på forhånd set frem til kampen på Foulum Stadion mellem hjemmeholdet og Kvik-Aalestrup, som har den tidligere træner, Ulrik Sørensen som træner i denne sæson.

Det var gæsterne fra Kvik, som kom bedst fra start - og holdet kunne gå til pause med en føring på 1-0 på et mål scoret af Simon Haslev Mortensen. Efter pausen udbyggede Per Nielsen føringen, og dermed så det ud til at Kvik og Ulrik Sørensen kunne drage hjem med 3 point og håneretten i hus.

Det blev der imidlertid rokket godt og grundigt rundt på i kampens sidste 13 minutter, hvor Foulum med tre scoringer vendte kampen og tog alle pointene - og håneretten.

En udvikling, som næsten efterlod assistenttræner Danny Bartholomæussen målløs:

“Hvis jeg bare havde ord for det. Fodbold er indimellem et ubarmhjertigt spil, og det var det for os det sidste kvarters tid mod Foulum. Intet tydede på, at de skulle lukkes ind i kampen før et lucky punch fra 25 meter vækkede både dem og dommerens lyst til at markere sig. Vi tabte simpelthen fokus. Det må bare ikke ske, og det skal vi tage til efterretning. Vi er meget skuffede. Når man har været i gamet nogle år, har man både prøvet at tabe og indhente føringer til sidst, men det der skete mod Foulum hører for mig til noget af det mest surrealistiske hidtil. Sindssygt vi taber den kamp. Men vi skal nok komme videre, forhåbentlig allerede i næste uge”, lød det efter kampen fra assistenttræneren.

Der bliver mulighed for at komme på ret køl igen fredag aften, når Nørager kommer på besøg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!