Søndag d. 27. september 2020 - �rgang 15

Kvik kunne ikke knække bundholdet

07-10-2019

Fodbold: Med uafgjort i lokalopgøret mod Ulbjerg er Kvik-Aalestrup dog stadig i front i serie 2.

Tekst: Per Lyngby

Da Fårvang satte point til ved at spille uafgjort mod Bjerringbro, kunne Kvik-Aalestrup med point i lokalopgøret mod Ulbjerg bringe sig alene i front i puljen. En ikke uoverkommelig opgave, skulle man mene, da søndagens modstander forud for kampen lå placeret som nummer sidst med blot 3 point.

Men lokalopgør har det med at leve deres eget liv.

“Ja, det var en jævnt kedelig fodboldkamp fattig på oplagte målchancer. Ulbjerg stod meget dybt og satsede på omstillinger og dødbolde, hvilket de også blev farlige på et par gange. Vi fik ikke låst op for og udfordret deres  defensiv nok - trods klar overvægt i boldbesiddelse. Afslutningen på kampen blev lidt hektisk med to mand i undertal for vores vedkommende, men vi red stormen af og holdt Ulbjerg fra fadet. Ser man på stillingen alene, er uafgjort ikke tilfredsstillende, men vi har det bare notorisk svært mod Ulbjerg, og så er der altid lidt mere på spil end bare point. De kampe får ofte deres eget liv, så vi skal huske at være tilfredse med det ene point kampens forløb taget i betragtning”, sagde assistenttræner Danny Bartholomæussen efter kampen.

Næste opgave er også mod et hold fra bundregionen, når Alhedens kommer på visit.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!