Torsdag d. 19. september 2019 - �rgang 14
Pauli Vendelbo scorede trøstemålet for Kvik-Aalestrup, som onsdag tabte 1-5 ude mod Højslev.

Kvik mistede modet i Højslev

10-05-2018

Fodbold: Stolpe ud for Kvik-Aalestrup, som til sidst gik helt ned med flaget.

Tekst & foto: Per Lyngby

Fire kampe på stribe, som alle er resulteret i nederlag og en samlet målscore på 2-11. Det er de triste kendsgerninger for Kvik-Aalestrup, som ellers indledte stærkt med tre sejre på stribe i serie 1.

Onsdag blev det til lidt af en snitter, da holdet på udebane tabte med 1-5 til Højslev.

“Ja, første deciderede snitter, selvom cifrene lyver om størstedelen af kampens egentlige forløb. Ved halvleg er vi helt utroligt bagud 3-0. Vi vader i chancer, rammer stolpen to gange og Højslev er i indledningen forvandlet til statister. Vi begår så nogle personlige fejl og pludselig står det 3-0. 2. halvleg blev, som den skred frem, en sløj og modløs affære fra vores side. Det virkede, som en af de dage, hvor bolden bare ikke ville ind, dog headede Pauli Vendelbo bolden i kassen i 85. minut , så et enkelt trøstemål blev det til. De point, vi har hentet, er selvfølgelig vigtige lige i øjeblikket. Så det er klart, at nu hvor turneringen vender, skal vi sørge for at holde de direkte konkurrenter bag os. Derfor er det uhyre vigtigt at vi nu rykker sammen i bussen og leverer nogle helstøbte indsatser, minimerer de personlige fejl, samt får puttet den lille runde i kassen, når chancerne byder sig”, lyder det fra Danny Bartholomæussen.

De tre kommende kampe bliver mod de tre hold, som Kvik-Aalestrup allerede har besejret, og som man skal forsøge at holde bag sig. På søndag gælder det Nors ude.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!