Torsdag d. 16. juli 2020 - �rgang 15

Kvik pressede topholdet

03-06-2019

Fodbold: Marginalerne er ikke på vesthimerlændingenes side i øjeblikket.

Tekst: Per Lyngby

Søndag spillede Kvik-Aalestrup på udebane i serie 1 mod topholdet Kristrup. Trods en god indsats, måtte Kvik rejse hjem med et nederlag på 0-3.

“Vi spillede fuldstændig lige op med dem de første 60-70 minutter, hvor vi kun var bagud pga. en personlig fejl og selv helt ubegribeligt havde misbrugt en chance for helt blottet mål. Men det er derfor, Kristrup er et af topholdene. De har det held og den dygtighed, som gør at kampen tipper deres vej. 2-0-målet er et langskud, som tager overliggeren og rammer vores keeper i ryggen og snegler sig over stregen. Det siger det hele. Dette skete med et kvarter igen og punkterede os. Der stod Kristrup på alt til sidst, og de fik også cementeret sejren til 3-0. Vi savner marginalerne i øjeblikket og de bliver ikke mindre ønskede i de sidste 3 kampe, hvor det bliver et hundeslagsmål om overlevelse”, erkender assistenttræner Danny Bartholomæussen.

Næste opgave bliver på papiret akkurat så vanskelig, som den mod Kristrup. Her venter nemlig endnu et tophold, Dronningborg, som gæster Aalestrup Stadion næste tirsdag.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!